Zanesljiv partner za prevajanje, lektoriranje, sodno overjene prevode in sodno tolmačenje. Več o podjetju
Omogočamo sporazumevanje, povezujemo ljudi
IBIDEM, prevajalci in sodni tolmači, d.o.o.
Kolodvorska ulica 7
1000 Ljubljana

Telefon: 059 059 160
Mobilni telefon: 041 988 286
E-pošta: info@prevajanje-ibidem.si
Delovni čas: ob delavnikih od 9. do 17. ure

Poslanstvo naše prevajalske pisarne je preprosto: zagotavljati strokovne, hitre, učinkovite in prijazne storitve prevajanja, tolmačenja in lektoriranja za posameznike, organizacije in gospodarske družbe.

IBIDEM, prevajalci in sodni tolmači, vam ponujamo pravo rešitev s pravšnjo mero izkušenj, strokovnosti in poklicne zavesti, ki je potrebna za brezhibno izvedbo storitev.

Besedila prevajamo in tolmačimo iz in v več svetovnih jezikov ter jezikov republik nekdanje federativne republike Jugoslavije: angleščino, nemščino, italijanščino, francoščino, španščino, ruščino, hrvaščino, bosanščino, srbščino, makedonščino in druge.

IBIDEM je prevajalska pisarna, ki smo jo ustanovili prevajalci in sodni tolmači z vsaj pet let strokovnih izkušenj. Vsi smo univerzitetno izobraženi na jezikovnem področju, nemalokrat tudi na področju posameznih strok in poklicev (pravniki, zdravniki, inženirji ipd.). Vsi prevajalci imamo dobro razvite jezikovne spretnosti, težimo k popolnosti, posebej smo pozorni na slog besedila, pa tudi na natančnost in pomen izrazov, ki jih uporabimo.

Sodni tolmači imamo tudi veljavno potrdilo Ministrstva za pravosodje Republike Slovenije, ki nam dovoljuje prevajanje pravno zavezujočih listin in overjanje prevodov.

Zakaj zaupati prav nam?

Se v poplavi ponudnikov prevajanja, lektoriranja ali tolmačenja ne morete odločiti? Pri nas je kakovost na prvem mestu. Poskrbimo, da posamezno besedilo prevede prevajalec, ki ima na danem področju največ izkušenj. Naši prevajalci imajo vsaj univerzitetno diplomo s področja prava, ekonomije, strojništva, družbenih ved ipd.

Cena prevoda vključuje tudi lektoriranje besedila, ki ga opravi domači govorec. Ta poskrbi, da besedilo ustreza slogovnim in kulturnim zahtevam.

Poizvedbe in naročila sprejemamo vsak delovni dan od 9.00 do 17.00. Zavedamo se, da poslovanje s tujino ne sledi tem časovnim okvirom. V posebnih primerih nas dobite na mobilni številki 041 988 286. Potrudili se bomo, odgovorili bomo na vaša vprašanja in vam poskušali pomagati.

V čim krajšem času pripravimo za vas najugodnejšo ponudbo. Ko potrdite naročilo, se takoj lotimo dela. Dosledno se držimo vsega, kar smo zapisali v ponudbo.

Naša storitev je celostna: besedilo prevedemo in/ali lektoriramo. Besedilo oblikujemo in pripravimo za tisk. Po potrebi dokumente sodno overimo.

Uporabljamo najsodobnejša prevajalska orodja, ki omogočajo, da v obsežnih prevajalskih projektih vseskozi dosledno uporabljamo iste izraze.

V prevajalski pisarni Ibidem, prevajalci in sodni tolmači, d.o.o., se bomo potrudili, da upravičimo vaše zaupanje.

Za organizacije in gospodarske družbe

  • prevodi poslovnih in pravnih besedil
  • sodno overjeni prevodi
  • tolmačenje na sodišču, sestankih, pogajanjih, dogodkih ...

Za posameznike

  • sodno overjeni prevodi spričeval, uradnih potrdil, pooblastil ... Več vrst listin