Zanesljiv partner za prevajanje, lektoriranje, sodno overjene prevode in sodno tolmačenje. Več o podjetju
Omogočamo sporazumevanje, povezujemo ljudi
IBIDEM, prevajalci in sodni tolmači, d.o.o.
Kolodvorska ulica 7
1000 Ljubljana

Telefon: 059 059 160
Mobilni telefon: 041 988 286
E-pošta: info@prevajanje-ibidem.si
Delovni čas: ob delavnikih od 9. do 17. ure

Prevod iz nemščine v slovenščino

Poslovno sodelujete z gospodarskimi družbami iz nemško govorečega področja? Potrebujete kakovosten prevod poslovne korespondence, letnih in finančni poročil, zavarovalniških dokumentov ali pravnih besedil iz nemščine v slovenščino ali obratno?

Naši prevajalci, ki so odgovorni za prevajanje iz nemščine v slovenščino ali prevajanje iz slovenščine v nemščino, imajo večletne izkušnje s prevajanjem omenjenih besedil. Sodelujemo izključno s prevajalci, ki imajo s poklicnim prevajanjem dolgoletne izkušnje. Mnogi med njimi so dolga leta živeli in/ali delali v tujini. Vsa besedila, ki jih prevedejo naši prevajalci, lektorira naravni govorec nemškega jezika.

Po potrebi dokumente tudi sodno overimo. Posedujoč pooblastilo Ministrstva za pravosodje, sodni prevajalci in tolmači z izjavo, žigom ter podpisom jamčijo, da prevedeno ustreza besedilu izvornega dokumenta.

Kakovostno in strokovno prevedemo tudi marketinška besedila, prodajne letake in brošure, promocijska gradiva in podobno. Če bo šlo besedilo v tisk, ga pregledamo še tik pred tiskanjem, in odpravimo morebitne tiskarske napake.

<< Nazaj na glavno stran o prevajanju

Profesionalni prevodi

V prevod nam lahko zaupate vse vrste splošnih in strokovnih besedil. Prevode opravimo skrbno in v dogovorjenem roku.